Noem 't portfolio, een selectie, bloemlezing of overzicht. Hieronder staan in ieder geval een aantal resultaten van m'n creactiviteiten. Die de lading redelijk dekken. Voorzien va'n kop, een tekst, een afbeelding en een staart. Dat laatste is de link naar de shop op deze site of naar ergens op het internet.

Voor een vollediger overzicht van werk en activiteiten is m'n Instagram pagina een aanrader. Naast het onderstaande vind je daar veel en veel meer. Want als ik iets maak, doe, ervaar of onderneem, dan deel ik 't daar. Dus klik op het logo en neem een kijkje. Veel plezier en feel free om me te volgen!


 
Digital art

Creëren op m'n telefoon, de hoofdactiviteit als 't op tekenen aan komt. 't Gemak om te doen, dat zorgt daar voor. 't Kan overal. Enige voorwaarde: de telefoon + app. Ik gebruik Schets, de Android versie.

'doN'TstOPmeNOw'  #abstract #art #abstractart #streetart #miró #kandinsky #CoBrA #karelappel #keithharing #doodle #mondriaan

'doN'TstOPmeNOw'

Canvas

Tekenen en schilderen op canvas, op schilderdoek. Ook dat doe ik. Eerlijk is eerlijk, minder vaak dan de vele digitale keren dat ik op m'n telefoon teken, maar toch. En eerlijk is eerlijk ... 't plezier is minimaal gelijk!

'2ndbARThdiy' by @jamkaReD  #digitalstreetart #digitalstreetartist #peterpan #streetart #jamkaReD #abstractart #abstract #art #digitaldrawing #abstractdrawing #kunst #digitalart #digitalpainting #digitalzeichnung #doodleart #dessin #doodle #CoBrA #interiorart

'2ndbARThdiy'

Digital Street Art

Digital street art of graffiti: het straatbeeld digitaal aanvullen met jamkaReD lijnen, vormen en kleuren. In dit geval 'n kunstwerk van Rinus Roelofs op 't Hengelose Stationsplein. Op m'n Insta vind je meer, veel meer!

Sculpture by Rinus Roelofs Digital graffiti by jamkaReD  #workspace #corona #streetart #cobra #miró #keithharing #basquiat #karelappel #picasso #abstractart #abstract #colour #digitalstreetart #digitalstreetartist #digitalgraffiti #graffiti #hengelo #hengelonu #gemeentehengelo #art #kunst #kunstinhengelo

I just couldn't 'reSSSSSSiST'

Pakje Kunst
Pakje Kunst, 'n gaaf initiatief van kunstenaar Ro-Nalt Schrauwen. Mijn Pakje Kunst bijdragen vind je in de automaat van Meisje Koffie Geschenk in Enschede, waar veel meer is om van te geniEten.
Pakje Kunst Ro-Nalt Schrauwen jamkaReD kunst automaat sigaretten art abstract

Pakje Kunst

 

Een boek, waarin poëzie en kunst elkaar vinden in een prachtig design. Caro Niekus' woorden vinden kleur in de illustraties van jamkaReD. Lees deze mooie recensie.

poartrybook poezie kunst boek gedichten bundel jamkaReD geschenk cadeau liefde valentijn Caro Niekus

PoArtyBook 'jij & ik'

Elke riem is handgemaakt, waardoor het zijn eigen lijnen en vormen heeft en een ander verhaal vertelt. Kunst in de vorm van een riem. Met de kwaliteit van Riemen & Co.

riemen belts art kunst leer design dessin geschenk gift

Riemen & Co by jamkaReD

Mondkapjes van Kopop met jamkaReD designs. Ieder masker is 'n uniek kunstwerk, volledig met de hand getekend en gemaakt. Combi van noodzaak en schoonheid.

mondkapjes facemask covid19 covid-19 covid corona desgin art

KOPOP mondkapjes

Het RedBubble assortiment voorzien van jamkaReD designs. Van kleding, telefoonhoesjes, stickers en schoolspullen tot kussens, dekbed en douchegordijn.

blanket redbubble shop abstract keith haring miro kandinsky mugs phone cases samsung iphone design dessin

'LOVE'

 
Doodle workshops

Gun jezelf, jouw vriend(inn)engroep, jouw schoolklas het plezier om samen met mij jouw eigen spontane kunstwerken in geheel eigen stijl te creëren. Zoals deze schoolklas in London dat deed.

Workshop doodle London growing space Kensington

Doodle workshops

Mokken

'n Fijn voorwerp om te bedrukken met jamkaReD. In dit geval zijn 't mokken voor Meisje in Enschede. Ze zijn hier te bestellen op RedBubble. Om thuis 't Meisje gevoel te ervaren. Zeg maar ;)

Mok Mug jamkaReD Meisje Enschede abstract handmade art kunst design dessin geschenk gift facebook Meisje RedBubble

Mok 'jamkaReD4Meisje'

Muurtekeningen

Deze muurtekening maakte ik in opdracht in 'n villa op Curaçao. De kleuren passen perfect bij de sfeer en kleuren van dit eiland. De villa is te huur, 'n ideale mogelijkheid om eiland én tekening te zien.

grote berg zwembad chuchubi villa curacao dushi mural muurtekening te huur

Villa Chuchubi (Curacao)

Het RedBubble assortiment voorzien van jamkaReD designs. Van kleding, telefoonhoesjes, stickers en school spullen tot kussens, dekbed en douchegordijn. En je ziet 't, ook Wassily Kandinsky is fan ;)

redbubble shop abstract keith haring miro kandinsky mugs phone cases samsung iphone

'Kandinsky goes jamkaReD'

 

't Begon met mijn eigen rolkoffer. Daarna volgden er meer. Zoals deze van een bevriend stel, die met collega's op reis gingen. Met allemaal een zelfde koffer. Dan is herkenning fijn, En in deze vorm uniek en mooi!

koffer suitcase customized doodle persoonlijk uniek herkenbaar

Not just a suitcase ...

Ook dat kan! Prima zelfs. Zo prima, dat jamkaReD zelf een jamkaReD tattoo heeft laten zetten. Twee zelfs, op de binnenkant van elke pols: hApPy en 'MoMEnt'. Jij ook een unieke, persoonlijke tattoo?

tattoo happy jamkared arts tattoo line enschede

'HaPpy' (Arts Tattoo Line, Enschede)

Deze muurtekening mocht ik in opdracht maken in de gezellige koffiezaak St. Anna van Celia en Fernando, aan de Fulham Road in London. Onder de rook van Stamford Bridge, de thuisbasis van Chelsea FC.

mural Chelsea FC Fulham London coffee Stamford BridgejamkaReD

St. Anna, London

Golfballen, customized by jamkaReD. Als verrassing voor je flightgenoten voor of na 'n rondje golf. Of als cadeau voor 'n enthousiast golfer. Of gewoon, voor jezelf. Ideaal voor een creatief rondje golfen!

Masters PGA The Open US golf balls ballen customized redbubble shop abstract keith haring miro kandinsky mugs phone cases samsung iphone wilson titleist nassau ESPN Woods McIlroy Dustin Johnson DJ Bryson Dechambeau Joost Luiten

Golfballen by jamkaReD