Digital art

Creëren op m'n telefoon, de hoofdactiviteit als 't op tekenen aan komt. 't Femak om te doen, dat zorgt daar voor. 't Kan overal. Enige voorwaarde: de telefoon + app. Ik gebruik Schets, de Android versie.

'doN'TstOPmeNOw'

Canvas

Tekenen en schilderen op canvas, op schilderdoek. Ook dat doe ik. Eerlijk is eerlijk, minder vaak dan de vele digitale keren dat ik op m'n telefoon teken, maar toch. En eerlijk is eerlijk ... 't plezier is minimaal gelijk!

'2ndbARThdiy'

Digital Street Art

Digital street art of graffiti: het straatbeeld digitaal aanvullen met jamkaReD lijnen, vormen en kleuren. In dit geval 'n kunstwerk van Rinus Roelofs op 't Hengelose Stationsplein. Op m'n Insta vind je meer, veel meer!

I just couldn't 'reSSSSSSiST'

Pakje Kunst
Pakje Kunst, 'n gaaf initiatief van kunstenaar Ro-Nalt Schrauwen. Mijn Pakje Kunst bijdragen vind je in de automaat van Meisje Koffie Geschenk in Enschede, waar veel meer is om van te geniEten.

Pakje Kunst

 

Een boek, waarin haar poëzie en mijn kunst elkaar vinden in een prachtig design. Caro Niekus' woorden verpakt in de kleuren en vormen van de illustraties van jamkaReD.

PoArtyBook 'jij & ik'

Elke riem is handgemaakt, waardoor het zijn eigen lijnen en vormen heeft en een ander verhaal vertelt. Kunst in de vorm van een riem. Met de kwaliteit van Riemen & Co.

Riemen & Co by jamkaReD

Een raam vol met spontane, intrigerende lijnen en vormen van jamkaReD. Dat kan! Zoals het befaamde 'Willem Wilmink' Café Het Bolwerk in Enschede ondervond.

Windowdressing by jamkaReD

Het RedBubble assortiment voorzien van jamkaReD designs. Van kleding, telefoonhoesjes, stickers en schoolspullen tot kussens, dekbed en douchegordijn.

'LOVE'

 
Doodle workshops

Gun jezelf, jouw vriend(inn)engroep, jouw schoolklas het plezier om samen met mij jouw eigen spontane kunstwerken in geheel eigen stijl te creëren. Zoals deze schoolklas in London dat deed.

Doodle workshops

Mokken

'n Fijn voorwerp om te bedrukken met jamkaReD. In dit geval zijn 't mokken voor Meisje in Enschede. Ze zijn hier te bestellen op RedBubble. Om thuis 't Meisje gevoel te ervaren. Zeg maar ;)

Mok 'jamkaReD4Meisje'

Muurtekeningen

Deze muurtekening maakte ik in opdracht in 'n villa op Curaçao. De kleuren passen perfect bij de sfeer en kleuren van dit eiland. De villa is te huur, 'n ideale mogelijkheid om eiland én tekening te zien.

Villa Chuchubi (Curacao)

Telefoonhoesjes voorzien van jamkaReD designs. Je vindt ze in mijn RedBubble shop. Maatwerk kan ook! Stuur 'n bericht met je wensen en 't komt voor elkaar. Wassily Kandinsky heeft er ook eentje!

'Kandinsky goes jamkaReD'

 

't Begon met mijn eigen rolkoffer. Daarna volgden er meer. Zoals deze van een bevriend stel, die met collega's op reis gingen. Met allemaal een zelfde koffer. Dan is herkenning fijn, En in deze vorm uniek en mooi!

Not just a suitcase ...

Ook dat kan! Prima zelfs. Zo prima, dat jamkaReD zelf een jamkaReD tattoo heeft laten zetten. Twee zelfs, op de binnenkant van elke pols: hApPy en 'MoMEnt'. Jij ook een unieke, persoonlijke tattoo?

'HaPpy' (Arts Tattoo Line, Enschede)

Deze muurtekening mocht ik in opdracht maken in de gezellige koffiezaak St. Anna van Celia en Fernando, aan de Fulham Road in London. Onder de rook van Stamford Bridge, de thuisbasis van Chelsea FC.

St. Anna, London

Golfballen, customized by jamkaReD. Als verrassing voor je flightgenoten voor of na 'n rondje golf. Of als cadeau voor 'n enthousiast golfer. Of gewoon, voor jezelf. Ideaal voor een creatief rondje golfen!

Golfballen by jamkaReD